Status The Link 2020

By | 11. juli 2020| 0 Comments

På grunn av Covid – 19 situasjonen er det dessverre vanskelig å gjennomføre The Link denne høsten. Vi har i samråd med Medisinskfaglig virksomhet i Drammen Kommune vurdert det slik at rådene for smittevern vil ha en så stor innvirkning i arrangementet, at vi ikke vil kunne tilby et godt arrangement. Vi er utrolig lei for dette, men for oss er deltagernes trygghet viktigst. Vi følger situasjonen og håper at vi er klare igjen våren 2021.

Vi gleder oss enormt til å kunne åpne dørene igjen.Vi i Svelvik Kultur og aktivitetsforening har likevel denne høsten til hensikt å lage noen aktiviteter for barn og unge. Disse vil annonseres i presse og sosiale medier. Følg oss gjerne på facebook og snapchat for annonsering.

Vi ønsker å takke alle våre samarbeidspartnere som har støttet oss gjennom denne tiden.

#altblirbra #imotmobbing