Vil du streame fra den råeste plassen i hallen?

By | 22. februar 2020| 0 Comments

The Link har de siste årene invitert flere profilerte streamere som FriendlyFire,Naireks, RubenGKS og Farbr0r Disse personene har fått en eksklusiv plass med større bredde en vanlig deltager, VIP bånd, samt gratis inngang.

Vi ønsker nå å gi denne plassen til akkurat deg.

Dette er en unik mulighet for deg til å lære fra større streamere, samt å få ett innblikk i deres hverdag.

Vi søker personer som er ganske ny til streaming, er lærevillig, og ønske å gjøre en forskjell på en nymoderne plattform.

Lag en video hvor du presenterer deg selv samt forteller oss hvorfor nettopp DU fortjener plassen, last den opp til f.eks YouTube og meld deg på ved å trykke på knappen! Vinnere annonseres søndag 8 mars. Lykke til!